Selecția jocurilor

Selecția jocurilor

Cu toate acestea, selecția jocului este, de asemenea, mai des trecută cu vederea de majoritatea cititorilor. Există un adagiu care spune: „Nu trebuie să fii cel mai bun jucător de poker din lume. Trebuie doar să fii mai bun decât ceilalți jucători de la masă”.

Când aveți de ales, trebuie să faceți o selecție de jocuri de poker care vă vor fi profitabile. Un joc de poker plin de pietre pe care pariați doar atunci când au zarurile nu va mai fi la fel de profitabil ca o selecție de jocuri de poker cu una sau două stații de apel.

Trebuie să evaluați nivelul de calificare al jucătorilor dintr-un joc și să determinați unde ocupă aceștia. Dacă simți că jucătorii sunt depășiți la o masă cazino online legal în românia, ar trebui să caute un alt joc. Selectarea jocurilor de poker va fi un factor important în câștigarea sau pierderea. După cum probabil veți afla, tipul de joc care va depinde de tipurile de jucători care stau la masă. De cele mai multe ori vei avea un amestec de jucători, dar mai mult ca sigur te vei regăsi cu majoritatea jucătorilor având același stil.

Instant Poker joacă programul VIP Paddy Power Cash + turnee N Fold’em, Hold’em este termenul dat jocurilor care conțin un număr mare de stații de apel. Jocul este de obicei foarte slab, mulți jucători văd flop-ul și mulți dintre ei cheamă totul la râu.

Acest tip de joc se mai numește „Poker Showdown” deoarece trebuie să arăți cea mai bună mână la final. Nu există absolut niciun moment în acest joc când va fi corect să cauți un joc. Pur și simplu nu funcționează.

Selecție de jocuri de poker: Jocuri sălbatice.

În jocurile sălbatice, veți avea majoritatea jucătorilor agresivi lași. Vor să închidă pariurile înainte de flop și să continue pariurile după flop.

În acest tip de joc, este capabil să producă fluctuații mari pe bankroll dacă vă jucați stilul normal. Va trebui să vă întăriți jocul chiar mai mult decât în ​​mod normal și să așteptați să se joace mâini mari și solide. Nu poți juca multe mâini, dar cele pe care le câștigi vor fi uriașe.

Experiența mea a fost că majoritatea jocurilor sălbatice în care am fost constau în cea mai mare parte din bărbați tineri care sunt afară după ce s-au distrat bine și au prezentat un pic de macho bun la masă. Dacă acest gen de joc te face să te simți incomod, ar trebui să găsești un alt joc.

Jocuri strânse Dacă vă aflați într-un joc cu mulți jucători strânși, veți vedea poturi mult mai mici, deoarece vor fi mai puțini jucători implicați în fiecare mână.

Vor fi foarte selectivi în privința mâinilor pe care le joacă și vor face o mulțime de verificări, căutând o carte gratuită dacă sunt pe cravată. De obicei, un pariu îi va face în această situație. Dacă jocul este pasiv și strâns, ar putea fi posibil să vă relaxați puțin, deoarece veți vedea flopul destul de accesibil.

Dacă există vreodată un timp de bluff corect în Hold’em cu limită mică, se va întâmpla atunci când vă aflați într-un joc pasiv extrem de strâns. În unele camere de cărămidă și cărți de beton vor exista mai multe jocuri cu aceeași limită, dar în altele alegerile vor fi limitate. În majoritatea cazurilor, va trebui să fiți introdus înainte de a putea stabili ce tip de joc sunteți. Dacă nu vă place, va trebui să solicitați o schimbare de masă. Nu este cazul când joci poker online.

Când jucați online, veți avea de obicei multe opțiuni diferite. De fapt, unul dintre avantajele jocului online este că poți spune în prealabil câți jucători văd flop-ul. Majoritatea site-urilor de poker online arată, de asemenea, dimensiunea medie a mâinilor. În acest fel puteți alege cu ușurință un joc. De asemenea, este ușor să comutați între mese atunci când jucați online.

Conștienți de limită, unii jucători se ridică pentru a juca pentru limite mai mari. Acest lucru este în regulă dacă aveți bankroll-ul și capacitatea de a vă deplasa la jocuri cu limită superioară. Când vă mișcați, nu vă împiedicați ego-ul. Dacă sunt depășiți la masă, nu există niciun păcat care să revină la un joc cu limită inferioară pe care știi că îl poți învinge.
Odată cu creșterea pokerului online, există o abundență de jocuri cu limită extrem de mică, care sunt extrem de libere, mulți jucători rămânând lângă râu.

Acest lucru a produs mult mai multe glume proaste și adesea aud plângerea jucătorilor dorind să meargă mai sus pentru a limita jocurile pentru a juca cu jucători de „calitate mai bună”.